Om bygget

Bebyggelse

Bygget oppføres med høy kvalitet hva gjelder miljøhensyn, teknisk standard og estetisk uttrykk. Vårdal arkitekter har tegnet bygget, som vil bli lett synlig med en moderne stål- og glassfasade. Fundamentert med peling til grunn.

Oppføres med stål-søyler/bjelker og hulldekke. Hovedinngang og fellesområde i 1. etasje. Arealeffektivt bygg med fleksible kontorløsninger rundt kjerne med heis, toaletter og teknisk. Arbeidsplasser for opptil 180 personer.

Beliggenhet

Eiendommen har en meget god beliggenhet med fasade eksponert mot Glynitveien i Drømtorp næringspark. Veletablert næringsområde med rundt 60 aktører, deriblant Høegh, Assa Abloy, Purus og Equipnor. Enkel adkomst fra både E6 og E18 har gjort området populært for etablering.

Skreddersydde lokaler

I Glynitveien 30 tilbys skreddersydde kontorlokaler fra 200 til 900 kvm. Representative kontorlokaler med høy standard og god fleksibilitet.

Arealeffektiv planløsning med lavt påslag for fellesareal. Kontorene er plassert mot yttervegger med gode lysforhold og fri takhøyde opp til 2.80 meter.

Har du spørsmål?